Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Opskrifter på kryddersnaps
Rønnebær.


 

rønnebær

  Almindelig Røn er et middelhøjt træ med uligefinnede blade og hvide blomster i store halvskærme,
  der senere bliver til røde bær.

  Vejledende fremgangsmåde:
  Man kan bruge bærrene både før og efter de har fået frost. Før frosten afgiver de mindre smag end efter
  - og smagen er knap så kraftig, men mere bitter. Bærrene kommes i et glas og dækkes med "snaps".

  Dosering:To deciliter modne rønnebær. De må godt have været frossen. 1 fl. (70 cl) snaps/vodka

  Trækketid: 1 uge, trækker længere, hvis smagen ikke er kraftig nok. 
Farven skal være fin, rødlig mod det rødbrune, og smagen bør være kraftig, bitteragtig.
Snerper den for meget, kam du tilsætte honning, en teskefuld eller to, og lad den ligge en tid.  
Rønnebærsnaps vinder meget ved længere lagring